Obchodní podmínky


Provozovatel

Bylinkovalouka.cz

Jiří Lehen
Alejnikovova 1526/1, Ostrava – Zábřeh,700 30D

IČ: 63036118

DIČ: 7405015464

Číslo účtu: 1038408022/3030

www.bylinkovalouka.cz

Ceník manipulačních poplatků (ceny s DPH)

Obchodní balík - Česká pošta
Nákup do 2699,- Kč Nákup nad 2700,- Kč
Dodání následující pracovní den po dni expedice.
120,- Kč Zdarma

Ochrana osobních údajů

Nákup na stránkách www.bylinkovalouka.cz může být podmíněn poskytnutím některých osobních údajů uživatelů. V takovém případě bude Provozovatel s těmito údaji nakládat v souladu s platnými právními předpisy, zejména v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění. Osobní údaje budou plně zabezpečeny proti zneužití. Data budou uchovávána a nebudou sdílena s aplikacemi třetích osob. Poskytnuté osobní údaje prohlašuje provozovatel za důvěrné a budou provozovatelem využity výhradně v rámci zpracování nutného pro uzavření a plnění smlouvy mezi prodávajícím a kupujícím. Na písemnou žádost zákazníka budou osobní údaje z databáze vymazány a nebudou nadále zpracovávány.

Storno objednávky

bylinkovalouka.cz si vyhrazuje právo zrušit objednávku nebo její část v případech, kdy se zboží již nevyrábí nebo je na trhu nedostupné. V případě, že tato situace nastane, bude zákazník kontaktován emailem nebo telefonicky za účelem dohody o dalším postupu. Zákazník může objednávku stornovat telefonicky nebo emailem.

Prodejce si dále vyhrazuje právo odmítnout vyřízení objednávky, pokud jsou objednací údaje neúplné, nebo vzbuzují pochybnost o skutečné vůli zákazníka objednat zboží. O tomto odmítnutí zašle prodávající informaci na e-mailovou adresu zákazníka.

Reklamační řád

Součástí doručené objednávky je daňový doklad – faktura, která slouží také jako záruční list.

Reklamace je možné uplatňovat na adrese:

Bylinkovalouka.cz

Jiří Lehen
Alejnikova 1526/1, 70030, Ostrava - Zábřeh
E-mail: info@bylinkovalouka.cz
Tel.: 775 369 369

Informace

Prodávající je při prodeji výrobku povinen spotřebiteli s dostatečným předstihem před uzavřením smlouvy-objednávky poskytnout takové informace, aby se kupující mohl dostatečně seznámit zejména s jeho parametry, cenou, se způsobem jeho dopravy a s úhradou a lhůtou dodání. Zaplacením a převzetím věci přechází na kupujícího vlastnictví zakoupené věci.

Reklamace

Vaše reklamace bude vyřízena do 30 dnů ode dne jejího uplatnění. Zároveň obdržíte originál reklamačnío protokolu o výrobce. O vyřízení reklamace Vás budeme e-mailem či telefonicky informovat.

Platbu za vyřízenou reklamaci od nás obdržíte na Váš bankovní účet.

Úhrada poštovného

V případě oprávněné reklamace má kupující právo na náhradu poštovného v nutné výši. V případě neoprávněné reklamace nemá spotřebitel nárok na náhradu svých nákladů spojených s vyřízením reklamace a současně ani prodávající nemá nárok na náhradu nákladů, které vznikly na jeho straně. Kupující bude telefonicky nebo emailem vyrozuměn o vyřízení reklamace.

Pokud chcete zboží vrátit, je třeba dodržet následující postup:

  • Chcete-li vrátit celou zásilku, která je úplná a nepoškozená, můžete tak učinit bez udání důvodu do 20 dnů po obdržení Vašeho nákupu (standartní lhůta 14 dnů). Zboží vraťte i s fakturou, která bude stornována.
  • Část zásilky, kterou jste si objednali omylem, lze vrátit taktéž do 20 dnů na adresu odesilatele (standartní lhůta 14 dnů). Zaplaťte prosím celou fakturovanou částku a peníze za vrácené zboží Vám budou poslány obratem po vyřízení reklamace, nejpozději však do 14 dnů.

  • Část nebo celou zásilku poškozenou dopravou. Všechny zásilky jsou pojištěny a dopravce za zboží ručí. Doporučujeme vždy si zásilku prohlédnout před dopravcem a v případě poškození obalu zásilky ihned s dopravcem sepište protokol o poškození a zásilku nepřebírejte.

  • Pokud spotřebitel u dodaného výrobku poruší originální obal, není možné takové zboží dodavateli vrátit - dodavatel z hygienických a bezpečnostních důvodů na zboží s porušeným originálním obalem pohlíží jako na zboží dále nepoužitelné.

Jak nakupovat

Dodací podmínky a doprava

Obchodní balík - Česká pošta
Nákup do 2699,- Kč Nákup nad 2700,- Kč
Dodání následující pracovní den po dni expedice.
120,- Kč Zdarma

Osobní odběr

Zboží si můžete osobně vyzvednout v Ostravě po dohodě na tel.čísle 775 369 369

Produkty skladem je možné vyzvednout na základě odeslané objednávky a následném potvrzení o distribuci objednaného zboží.

Orientační doby dodání

Uvedené dodací lhůty mají informativní charakter.

Pokud jsou všechny položky ve Vaší objednávce skladem:

  • Pokud Vaši objednávku obdržíme do 8:00 hodin, zboží Vám odesíláme tentýž den.
  • Objednávky přijaté po 8:00 hodině budou expedovány nejpozději následující pracovní den.
  • V případě převodu z účtu Vám bude zboží zasláno až po uhrazení příslušné částky. O konkrétním termínu expedice zboží Vás budeme informovat e-mailem v den připsání částky na náš účet.
  • Zboží bude dodáno do 24 hodin ode dne expedice z bylinkovalouka.cz, o které budete informováni e-mailem v okamžiku vyskladnění zásilky a předání balíku dopravci. Zboží expedované před víkendem nebo státním svátkem bude doručeno následující pracovní den.

Zboží zasíláme pouze po území České republiky. Dodání mimo Českou republiku řešíme individuálně.

Při objednávkách většího množství produktů si vyhrazujeme právo změny uvedené dodací lhůty. Pro upřesnění a sjednání individuálních podmínek nás můžete kontaktovat na tel.čísle 775 369 369.Děkujeme.

Česká pošta

Pokud Vás Česká pošta nezastihne na udané adrese, zásilka bude uložena na poště, kde si ji můžete vyzvednout do 7 dnů. Zároveň Vám bude zanechána zpráva. Obchodní balík doručuje Česká pošta do druhého dne ("obchodní balík" je označení služby České pošty).

Všechny zásilky jsou pojištěny a dopravce za zboží ručí. Doporučujeme vždy si zásilku prohlédnout před dopravcem a v případě poškození obalu zásilky ihned s dopravcem sepište protokol o poškození a zásilku nepřebírejte. Součástí doručené objednávky je daňový doklad – faktura, která slouží také jako záruční list.

JAK ZAPLATÍTE OBJEDNANÉ ZBOŽÍ

Zboží můžete zaplatit hotově při převzetí zásilky a nebo převodem z účtu.

POZOR: Platbu složenkou NEPŘIJÍMÁME. Prosíme o využití některého z uvedených způsobů platby.

Při platbě převodem z účtu uvádějte variabilní symbol (číslo objednávky), přes který dochází k párování plateb s objednávkou. Jinak Vaše objednávka nemusí být vyřízena.

Číslo účtu: 1038408022/3030

Produkty

Výběr dle kategorií

Vyhledat produkt

Nákupní košík

Košík je prázdný

Aktuality

25.07.2013
Boj EU s přírodními produkty včetně TCM
Výrobce TCM Herbs ukončil výrobu krémů, olejů,sirupu i šamponu z nabídky tradiční čínské medicíny. Je to z důvodu nových směrnic EU, která nás chce „ochránit“ před vším přírodním,co by nám mohlo náhodou pomoci....
09.11.2010
Chřipka a nachlazení
Aktuální období chřipek přišlo a někteří z nás se s ní opět musíme poprat. A jak vyzrát na chřipku přes čínskou medicínu? To si můžete přečíst v následujícím článku....
10.08.2010
Přidání nového produktu ZELENÝ ČAJ - DRAČÍ STUDNA

© 2010 Bylinkova-Louka.cz, všechna práva vyhrazena. Vytvořeno v ateliéru smsoft.cz, provozováno na CMS smallnet.